Rekrut
Ja tez [R]Ciymnik[HCC]
Pułkownik
Jak juz zajete wszystkie miejsca to jak mam cie wpisac?
Pułkownik
Lamki? Zobaczymy na turnieju! Ja mam czterech potencjalnych zwyciezcow:
Marine Ozia xD
Montogmery
RaaYbaaN
i Dsy
Rekrut
Kiedy bedzie ten turniej?
Spec. Ds. Sparingów
Marine Ozia napisał:
Lamki? Zobaczymy na turnieju! Ja mam czterech potencjalnych zwyciezcow:
Marine Ozia xD
Montogmery
RaaYbaaN
i Dsy
No tak ale Albo ja albo ty odpadniemy ale myśle że ty wygrasz.
Pułkownik
Czekam do 20:15 i jak nie przyjda osoby w turnieju to albo w/o albo zapisuje osoby ktore beda na serwerze!
Pułkownik
Kurwa mac raaybaan oskarza mnie o czeatownia
zaraz wrzucam filmik na YT
i tutaj na forum screeny!
Prosze wrzucaj co mi tym zrobisz? na złość? pff tylko chciałem wam powiedzieć że jesteście spoko no ale cóż może nadaje sie tylko na servy roleplay? ;D skoro jestem zły to cya naprawde jestescie spoko mowie to od serca
@Edit a i niemysl malina ze jak wrzocisz screeny jakies i pierdolony filmik to ci cos da bo jeszcze bardziej cie znienawidze ;D choc i tak cie lubie no ale coz skoro jestem niedlawas to cYa i pzdr monte moj kibiu wierny ;D i lorek ty nieogarnieta pako ! ^.- ale snajperke to opanowales ;] dzieki wgle
Ostatnio edytowany przez RaaYbaaN (Fri-10-09 18:56:13)
Pułkownik
Panowie nie ma powodu do klotni to jest tylko turniej na rozgrzewke nie daje on zadnych przywilejow tylko ot tak! o tytul tylko!
RaayBaan mialem cie awansowac po naszej walce!
nie mam zamiaru ci robic na zlosc filmem tylko chce ci udowodnic ze jestem czlowiekiem uczciwym!
Szczerze , zostane w tym klanie bo was lubie aaaaale , ze tak powiem chcialbym byc kims kto tu ma jakies prawa bo teraz gadam z lorkiem , montem zeby nie odchodzili i zrobia to dlamnie i zostane , obiecalem im ze stane za nimi murem wiec niewiem jak teraz marina postapisz ...
@Poza toba gram tu najlepiej bo jestem w kazdej dziedzinie koks ale bez takie lorka czy monte moja gra niema sensu wiec przemysl to wyzej
Ostatnio edytowany przez RaaYbaaN (Fri-10-09 19:12:04)